1. Relaxatiemassage 60' € 50,00            
  Relaxerende massage van het hele lichaam met etherische olie en afsluitende verzorging met een hydraterende crème            
                   
2. Energetische massage 60' € 50,00            
  Deze massage is een volledige zachte lichaams-,hoofd- en gezichtsmassage  om het lichaam en de geest te ontspannen en energie toe te voegen of overtollige energie weg te nemen. Ze heeft een effectief effect op het herstellen van de harmonie in lichaam en geest.            
                   
3. Hot Stone Massage 60' € 50,00            
  Relaxerende massage van het gehele lichaam met warme lavastenen             
                   
4. Luxe-Voetreflexmassage 50' € 40,00            
  Massage van de onderbenen en beide voeten waarbij de reflexpunten op de voetzones worden gemasseerd waardoor eventuele klachten kunnen worden verminderd of opgelost. De massage is zowieso relaxerend, niet enkel voor de voeten maar voor het gehele lichaam.            
                   
5. Indonesische Herbal Heaven Massage    60' € 50,00            
  Is een zachte vorm van gezichts-en hoofdreflex die zowel stimulerend, activerend als ontspannend werkt en waarbij variërend op de voorkomende reflexpunten van het gezicht en hoofd wordt gewerkt. Deze massage wordt integraal gegeven met kruidenstempels.            
                   
6. Indonesische Herbal Earth Massage 60' € 50,00            
  Is een zachte vorm van voetreflex die eveneens stimulerend, activerend als ontspannend werkt en waarbij op een gevarieerde manier op de reflexpunten van de voeten en onderbenen wordt gewerkt. Bij deze massage worden de handen, kruidenstempels en een Indonesische behandelstaaf gebruikt            
                   
7. Oorkaarsen ( gewone of chakra) 50' € 40,00            
  Voorafgaand aan de oorkaarsen krijg je een lymfemassage van décolleté en gelaat.Oorkaarsen geven een heerlijk verfrissend gevoel, maar zijn tevens doeltreffend bij:            
  * Ontstekingen in, of irritaties van keel-, neus-, voorhoofd- en bijholten            
  * Oordruk, (“dichtslaan” van het oor) oorpijn, verstopping, keelpijn, beginnende verkoudheid, griep            
  * Overmatige prikkelbaarheid, hyper- activiteit, stress – symptomen, nervositeit, slapeloosheid, hoofdpijn, migraine, sinusitis...             
                   
8. Yogi Malu-massage 60' € 50,00            
  De oorsprong van de naam is Indonesisch en betekent de verlegen man. Hij wordt ook wel de Yogi-man genoemd en huilt om het leed van de wereld. Hij zit in deze houding omdat hij huilt en zich schaamt voor al het geweld en onvrede in de wereld. Toch kan hij diep in zijn hart gelukkig zijn want hij heeft vrede en geluk in zichzelf ontdekt.            
  Het doel van de massage is dan ook emotionele blokkades van het verleden op te heffen waardoor de daarbij horende negatieve gevoelens worden geaccepteerd en een grote innerlijke kracht ontstaat die de geluksgevoelens terug toelaten.            
  Het is een volledige lichaamsmassage met gebruik van 2 tot 4 houten Yogimannetjes.            
                   
9. Chakra Jadesteen-massage 60' € 50,00            
  De Jadesteen is een veelzijdige en krachtige healingsteen. Door zijn hoge trillingsfrequentie harmoniseert hij alle chakra’s en herstelt hij het lichamelijk en psychisch evenwicht. Jade is de steen van wijsheid en rechtvaardigheid en hoort bij het hartchakra.             
  De Jade Steen massage is een zachte en verwarmende massage. De stenen worden opgewarmd, ze worden op het lichaam gelegd en er wordt mee gemasseerd. Jade is een groen gekleurde edelsteen die een bijzondere uitwerking heeft op ons lichaam en geest. Jade is een symbool van liefde en deugd.            
  De massage werkt sterk reinigend, brengt het chakrasysteem in balans, verwijdert gifstoffen, heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel, zorgt voor een betere afvoer van urinezuren en verzacht reumatische klachten.            
                   
10. Edelsteenmassage 60' € 50,00            
  Edelstenen geven energie af, nemen energie op en geleiden energie. Hierdoor hebben ze een bijzondere werking op het lichaam en de geest. Elke edelsteen heeft zijn specifieke werking waardoor je de helende energie van de gebruikte edelsteen toevoegt aan de massage.            
  We maken voor deze massage gebruik van een combinatie van Rozenkwarts en witte Jade. Rozenkwarts brengt evenwicht op lichamelijk en psychisch vlak, zorgt voor innerlijke heling, troost en onvoorwaardelijke liefde en werkt kalmerend bij verdriet en trauma's, geeft terug vertrouwen.            
  Jade werkt probleemoplossend, brengt rust, verdrijft negatieve gedachten en energie en vertegenwoordigd wijsheid.            
  De massage met warme etherische olie en de verwarmde edelstenen zorgt voor een diep, ontspannend resultaat.            
                   
11. Reiki behandeling 60' € 40,00            
                   
                   
De massages worden grotendeels gegeven door Hugo, gediplomeerd chakra-therapeut, reiki meester en erkend door de Belgische Massage Federatie