Dr. Hauschka staat voor een totale behandeling van de persoon volgens het natuurlijk holisitisch principe (warmte/koude -  dag/nacht ...).

Alle producten worden dan ook op eigen percelen gekweekt en volgens hetzelfde principe ook geoogst en daarna aan grondige testen onderworpen in eigen laboratoria om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

Bijkomend maar even belangrijk gaat Dr. Hauschka ook uit van het zelfherstellend vermogen van de huid en zullen de producten dan ook enerzijds de huid mooi maken maar anderzijds de huid ook stimuleren om zichzelf te herstellen.

De voor u zorgvuldig geselecteerde behandelingen op basis van etherische oliën en plantenextracten voor gelaat en lichaam nemen u mee op een reis naar het land van harmonie en evenwicht. 

Bij elke behandeling zal u zich laten meevoeren in een universum van geuren en sensaties die zijn doeltreffendheid te danken heeft aan het samenspel van de krachten van de natuur en de vakkundigheid van een uitstekend laboratorium. 

Alle verzorgingsprodcten zijn dan ook speciaal ontwikkeld om aan uw wensen en behoeften te kunnen voldoen en om uw schoonheid, ongeacht uw leeftijd, ten volle te doen uitkomen. 

U wil er stralend uitzien voor uzelf maar ook voor anderen.